#279

Jautienos tartaras su marinuotais ridikėliais


Pusdienis
1 porcija
Lengvas

Ingredientai:

150 g jautienos išpjovos
1 saujos svogūnų laiškų
1 šaukšto saulėje džiovintų pomidorų
4–5 ridikėlių
druskos, pipirų
1 saujos garstyčių daigų
 
Marinatui:
1 stiklinės obuolių acto
1/2 stiklinės vandens
3 šaukštų cukraus
2 šaukštelių druskos
1 šaukštelio žuvies padažo
lauro lapų
kvapniųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite visus ingredientus, skirtus marinatui, ir bent pusdienį marinuokite jame ridikėlius.

2. Sukapokite jautienos išpjovą, kelis ridikėlius, saulėje džiovintus pomidorus ir svogūnų laiškus.

3. Pagardinkite druska ir pipirais. Suformuokite norimą formą ir papuoškite marinuotų ridikėlių puselėmis bei garstyčių daigais.



IŠBANDYKITE: