#1451

Jautienos tartaras su džiovintais grybais


Gaminimas 15 min., kepimas 20 min., orkaitės temp. 200°C
2 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

1-2 batatų
Maltų kalendrų
Aliejaus pašlakstyti
1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio BLACK ANGUS
½ raudonojo svogūno
Ryšelio laiškinių česnakų
1-2 SPILVA marinuoto agurko
30 ml džino
1 šaukšto krienų
Druskos
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
2 šaukštų OBELIŲ majonezo 72 proc. riebumo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite batatus, sudėkite juos į formelę, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite maltomis kalendromis. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 min. Iškepusius batatus pasūdykite.
  2. Popieriniais rankšluosčiais nusausinkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį BLACK ANGUS ir sukapokite sunkiu aštriu peiliu. Taip pat labai smulkiai supjaustykite svogūną, laiškinius česnakus, SPILVA marinuotus agurkus.
  3. Viską sumaišykite su mėsa. Supilkite džiną, sudėkite krienus, užberkite druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų, maltų kalendrų.
  4. Viską išmaišykite ir suformuokite tartarą – geriausiai tą padaryti su konditeriniu žiedu, bet taip pat galima suformuoti ir šaukštu.
  5. Uždėkite ant viršaus OBELIŲ majonezą 72 proc. riebumo, užtarkuokite džiovintų grybų. Patiekite su keptais batatais, laiškiniais česnakais ir kalendrų lapeliais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found