#268

Jautienos kukulių troškinys


30 minučių
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

1 pakelio SCHWARTZ prieskonių ruošinio aitriųjų pupelių ir mėsos troškiniui
500 g maltos jautienos
1 ropinio svogūno
3 šaukštų aliejaus
125 ml sultinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
1 šaukšto cukraus
žiupsnelio šviežių petražolių
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kukulius.

3. Į vandenį suberkite prieskonių ruošinį, pomidorus savo sultyse ir pupeles. Gerai išmaišykite. Supilkite ant kukulių.

4. Ant lengvos ugnies troškinkite apie 15–20 min.

5. Gatavą troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.



IŠBANDYKITE: