#1111

Įdaryti ropiniai kopūstai


45 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 nedidelių ropinių kopūstų
 
Įdarui:
2 šaukštų smulkintų petražolių
5–6 alyvuogių
2 šaukštų skrudintų lazdynų riešutų
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių
1 skiltelės česnako
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Nupjaukite ropinių kopūstų viršūnėles, išskobkite vidų. Išimtą vidų susmulkinkite, taip pat susmulkinkite alyvuoges, riešutus ir česnaką.

2. Sumaišykite su džiūvėsėliais ir petražolėmis. Įberkite druskos. Pašlakstykite aliejumi.

3. Gautu įdaru įdarykite kopūstus, sudėkite juos į pateptą aliejumi kepimo formą, uždenkite viršūnėlėmis. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 min.



IŠBANDYKITE: