#1402

Humuso lėkštė


2-4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)
1 skiltelės česnako
1 šaukšto „tahini“ pastos
½ šaukštelio maltos kalendros
½ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Liofilizuotų burokėlių
Liofilizuotų špinatų
Priedai:
Raudonosios ir žaliosios paprikos, agurkai, pomidorai, kitos daržovės

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite visus humusui skirtus produktus kartu, tirštumą galite pareguliuoti vandeniu.
  2. Daržoves priedui supjaustykite smulkiai – kaip mišrainei.
  3. Humusą sudėkite ant serviravimo lėkštės, pabarstykite liofilizuotomis daržovėmis, sudėkite kartu smulkiai supjaustytas daržoves.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found