#1195

Gruzdinti cepelinai su vytintu kumpiu ir mocarela


40 min.
4 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

„Masterpiece Food Processor“ kombainas

Pagalbininkas, sukurtas norintiems atrasti tikrąjį kulinarijos malonumą. 1200 W galios indukcinis variklis ant savo pečių užsikrauna visus išskirtinio kruopštumo reikalaujančius paruošiamuosius darbus: malti, pjaustyti, smulkinti, plakti, trinti, tarkuoti, minkyti tešlą – nuo šiol tai jau nebe Jūsų rūpestis!

Vientisai ir švelniai maisto tekstūrai – unikali „PowerTilt“ technologija su integruotu 15 laipsnių pasvirimo kampu. Pažaboti fiziniai dėsniai leis preciziškai susitvarkyti su bet kokia užduotimi, o visuomet aštrūs titanu padengti ašmenys užtikrins gaivų ir natūralų produktų skonį!

Ingredientai:

1 kg cepelinų tarkių
100 g vytinto kumpio
50 g pesto padažo
200 g mocarelos
100 g svogūnų
saujelės šviežio baziliko
200 g vyšninių pomidoriukų
aliejaus (gruzdinti)
žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Iš cepelinų tarkių formuokite mažus rutuliukus ir virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min. Nusausinkite ir šiek tiek atvėsinkite.
  2. Į kepimo skardą, išklotą sviestiniu popieriumi, sudėkite vytintą kumpį ir džiovinkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
  3. Į iki 170 °C įkaitintą gruzdintuvę sudėkite kepti bulvių rutuliukus, kol gražiai apskrus iš visų pusių.
  4. Lėkštėje serviruokite pesto padažą, cepelinų rutuliukus, mocarelos gabalėlius, pomidoriukus ir džiovintą kumpį. Uždėkite šiaudeliais pjaustyto svogūno ir šviežio baziliko.


IŠBANDYKITE: