#1301

Grikių salotos su triušiena


20 min.
2-3 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

„Electrolux“ grilis „Infinite® Plancha“

Indukcinėms kaitlentėms specialiai pritaikytas grilis „Infinite® Plancha“ leis mėgautis čirškančiais sultingais kepsniais, gardžiomis daržovėmis ar šviežiomis jūros gėrybėmis bet kuriuo metų laiku. Nuo šiol dėl storo aliuminio pado, nelipnaus paviršiaus ir dvi kaitlentės kaitvietes jungiančio „tilto“ funkcijos galėsite kepti kur kas didesnius patiekalus tiek ant grublėto, tiek ant lygaus paviršiaus.

Ingredientai:

1 stiklinės virtų grikių
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
60 g špinatų lapų
2-3 prinokusių kivių
20 g sūdytų pistacijų
2 šakelių mėtų
2 šaukštų garstyčių
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
2 šaukštų citrinų sulčių
Druskos
50 ml TERRA CRETA alyvuogių aliejaus
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
Saldžiųjų paprikų miltelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apibarstykite druska, pipirais, maltomis paprikomis ir pašlakstykite TERRA CRETA aliejumi. Apkepkite ant AEG PLANCHA grill.
  2. Supjaustykite kivius.
  3. Susmulkinkite mėtas, sumaišykite su garstyčiomis, DANSUKKER šviesiuoju sirupu, citrinos sultimis ir aliejumi.
  4. Sudėkite salotas – grikius, špinatų lapus, triušieną, karamelizuotas morkas, užpilkite padažu ir užberkite smulkintomis sūdytomis pistacijomis.

 

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found