#243

Grikių košė su burokėliais ir fetos sūriu


15 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

200 g virtų grikių
2 šaukštelių MÖLLER’S vaisių skonio žuvų taukų
1 virto burokėlio
50 g fetos žiupsnelio
moliūgų sėklų
12 gervuogių
2 šaukštų sviesto
druskos, pipirų
gražgarsčių lapelių papuošti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Kubeliais supjaustykite burokėlį ir apkepinkite keptuvėje įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Virtus grikius sumaišykite su žuvų taukais, sudėkite į norimas lėkštes, uždėkite keptų burokėlių, užberkite trupintos fetos ir gervuogių. Papuoškite gražgarsčių lapeliais.



IŠBANDYKITE: