top of page

Grikių košė su burokėliais ir fetos sūriu


Grikių košė su burokėliais
VMGonline.lt nuotr.

Reikia:

  • 200 g virtų grikių

  • 2 šaukštelių MÖLLER’S vaisių skonio žuvų taukų

  • 1 virto burokėlio

  • 50 g fetos žiupsnelio

  • moliūgų sėklų

  • 12 gervuogių

  • druskos, pipirų

  • gražgarsčių lapelių papuošti


1. Kubeliais supjaustykite burokėlį ir apkepinkite keptuvėje įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Virtus grikius sumaišykite su žuvų taukais, sudėkite į norimas lėkštes, uždėkite keptų burokėlių, užberkite trupintos fetos ir gervuogių. Papuoškite gražgarsčių lapeliais.

Naujausi įrašai

bottom of page