#120

Grietininių ledų su šokolado ir kokosų įdaru bei uogų desertas


10 minučių
8 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

1 indelio (900 ml) AURUM grietininių vanilės skonio ledų su šokolado ir kokosų įdaru trikampėje pakuotėje
1 kg mėgstamų uogų (tinka šaldytos braškės, avietės)
4 šaukštų cukraus
2 saujų šviežių uogų papuošti (braškių, gervuogių, šilauogių, aviečių)
keleto šviežių mėtų lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Atšildykite ir gerai su cukrumi sutrinkite uogas.

2. Cilindro formą (kad tilptų trikampis) išklokite maistine plėvele, įdėkite ledų trikampį, užpilkite trintomis uogomis, kad visiškai semtų.

3. Statykite formą į šaldiklį ir palikite 12 val., kad gerai sustingtų.

4. Formą labai trumpam panardinkite į karštą vandenį, kad paviršius truputį sušiltų. Tada atsargiai išimkite paruoštą desertą iš formos.

5. Į lėkštutes dėkite po gabalėlį deserto, užberkite šviežių uogų, papuoškite mėtų lapeliais.



IŠBANDYKITE: