#655

Greipfrutų, ciberžolės ir „tellicherry“ pipirų gėrimas


5 minutės
1 stiklinė
Lengvas

Ingredientai:

1 mažas greipfrutas
150–200 ml vandens
1 arb. š. SANTA MARIA maltos ciberžolės

Paukštienos, žuvies, ryžių, makaronų ir kiaulienos, jūros gėrybių patiekalams, salotų padažams gaminti, taip pat norint suteikti patiekalui geltoną spalvą.


SANTA MARIA „tellicherry“ pipirų (malūnėlyje)

Pipirai „Tellicherry Special Extra Bold” yra kilę iš Keralos regiono Indijoje. Dideli pipirų žirneliai – ypač aromatingi ir patiekalams suteikia ypatingai gerą skonį.


Pagal skonį – agavų sirupo
SANTA MARIA „tellicherry“ pipirų (malūnėlyje)

Pipirai „Tellicherry Special Extra Bold” yra kilę iš Keralos regiono Indijoje. Dideli pipirų žirneliai – ypač aromatingi ir patiekalams suteikia ypatingai gerą skonį.


1 arb. š. SANTA MARIA maltos ciberžolės

Paukštienos, žuvies, ryžių, makaronų ir kiaulienos, jūros gėrybių patiekalams, salotų padažams gaminti, taip pat norint suteikti patiekalui geltoną spalvą.


Pagal skonį – agavų sirupo
150–200 ml vandens
1 mažas greipfrutas

PARUOšIMO BŪDAS:

Greipfruto sultis supilkite į stiklinę. Įberkite ciberžolės ir šviežiai sumaltų pipirų. Įpilkite vandens (pilkite iki stiklinės viršaus). Jei gėrimas jums per daug rūgštus, galite jį pasaldinti agavų sirupu.



IŠBANDYKITE: