top of page

Gardusis „nachos“ apkepas


Gardusis „nachos“ apkepas, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 1 svogūno

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mėsainio

  • 100 g čederio

  • 1 pakelio SANTA MARIA kukurūzų traškučių "Nachos"

  • 1 indelio SANTA MARIA švelnaus Taco padažo

  • 1/2 pakelio SANTA MARIA prieskonių mišinio Taco

  • 200 g kukurūzų

  • 200 g juodųjų pupelių

  • 200 ml pertrintų pomidorų

  • 3-4 šaukštų SANTA MARIA mirkomojo padažo Tex Mex

  • Grietinės patiekti

  • Kalendrų lapelių papuošti

1. Supjaustykite svogūną, pakepinkite jį su šlakeliu aliejaus, sudėkite paplėšytą KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mėsainį. Apkepkite kartu su svogūnu. Suberkite SANTA MARIA prieskonių mišinį Taco, supilkite trintus pomidorus ir apkepkite viską kartu.

2. Kepimo formoje sudėliokite SANTA MARIA kukurūzinius traškučius “Nachos”, užtarkuokite sūrio, sudėliokite keptą mėsą, užberkite kukurūzų ir pupelių ir vėl kartokite viską iš naujo.

3. Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.

4. Kepkite apie 25 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje.

5. Patiekite su SANTA MARIA švelniu Taco padažu, SANTA MARIA mirkomuoju padažu Tex Mex ir grietine. Užberkite kalendrų lapelių.

Naujausi įrašai

bottom of page