#767

Filo tešlos pyragas-žvaigždė


1 valanda
8-10 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

1 įpakavimas MANTINGA filo tešlos
150 g sviesto
150 g rudojo cukraus
1 apelsino žievelė (nutarkuota)
150 g graikinių riešutų
1 įpakavimas MANTINGA filo tešlos
150 g sviesto
150 g rudojo cukraus
1 apelsino žievelė (nutarkuota)
150 g graikinių riešutų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Susmulkinkite riešutus, sumaišykite su cukrumi ir apelsino žievele. Ištirpinkite sviestą.

2. Atitirpinkite MANTINGA filo tešlą. Imkite po vieną lakštą, likusius laikykite uždengę. Teptuku patepkite tešlos lakštą sviestu, pabarstykite riešutų ir cukraus mišiniu. Suformuokite maišelį su „karūnėle“ viršuje.

3. Maišelį sudėkite į formą. Taip suformuokite likusius tešlos lakštus. Sustatykite juos į žvaigždės formos formą, pašlakstykite viršų sviestu, pabarstykite riešutų ir cukraus mišiniu. Kepkite maždaug 45 min.



IŠBANDYKITE: