top of page

Filo tešlos pyragas-žvaigždė


Reikia:

  • 1 įpakavimas MANTINGA filo tešlos

  • 150 g sviesto

  • 150 g rudojo cukraus

  • 1 apelsino žievelė (nutarkuota)

  • 150 g graikinių riešutų

  • 1 įpakavimas MANTINGA filo tešlos

  • 150 g sviesto

  • 150 g rudojo cukraus

  • 1 apelsino žievelė (nutarkuota)

  • 150 g graikinių riešutų


1. Susmulkinkite riešutus, sumaišykite su cukrumi ir apelsino žievele. Ištirpinkite sviestą.

2. Atitirpinkite MANTINGA filo tešlą. Imkite po vieną lakštą, likusius laikykite uždengę. Teptuku patepkite tešlos lakštą sviestu, pabarstykite riešutų ir cukraus mišiniu. Suformuokite maišelį su „karūnėle“ viršuje.

3. Maišelį sudėkite į formą. Taip suformuokite likusius tešlos lakštus. Sustatykite juos į žvaigždės formos formą, pašlakstykite viršų sviestu, pabarstykite riešutų ir cukraus mišiniu. Kepkite maždaug 45 min.

Naujausi įrašai

bottom of page