#611

Filo tešlos krepšelis su ožkos sūriu ir šilauogėmis


Gaminimas 10 min. Kepimas 20 min.
6 asm.
Lengvas

Ingredientai:

6 filo tešlos lakštelių
Aliejaus patepti
Sauja džiovintų šilauogių
50 ml stiprios arbatos
200 g minkšto ožkos sūrio
50 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
Keli lapeliai rozmarino
1 kiaušinis
Druskos
Žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
Žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
Druskos
1 kiaušinis
Keli lapeliai rozmarino
50 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
200 g minkšto ožkos sūrio
50 ml stiprios arbatos
Sauja džiovintų šilauogių
Aliejaus patepti
6 filo tešlos lakštelių

PARUOšIMO BŪDAS:

Labai trašku. Puikus mažas užkandis, be to, tinka pasiimti su savimi.

 

1. Šilauoges užmerkite arbatoje.

2. Tešlos lakštelius dėkite į formeles kiekvieną sluoksnį patepdami aliejumi. Išklokite 5–6 sluoksnius. Trumpai pakepkite orkaitėje.

3. Ožkos sūrį sumaišykite su kiaušiniu, druska, rozmarinu ir citrinos žievele. Sudėkite nusunktas šilauoges. Sutrupinkite sūrį su mėlynuoju pelėsiu ir sumaišykite su sūrio mase.

4. Ja įdarykite krepšelius, šaukite į orkaitę ir kepkite dar 15 min.



IŠBANDYKITE: