#693

Ėrienos kepsnys su česnaku ir rozmarinu


3 valandos 25 minutės
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

8 gabaliukų ėrienos nugarinės su šonkauliais
1 šaukštelis aitriųjų paprikų tyrės FELIX
1 šaukštelis česnakų tyrės FELIX
0,5 l gazuoto mineralinio vandens
1 šakelė rozmarino
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštelis česnakų tyrės FELIX
0,5 l gazuoto mineralinio vandens
1 šakelė rozmarino
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druskos
1 šaukštelis aitriųjų paprikų tyrės FELIX
8 gabaliukų ėrienos nugarinės su šonkauliais

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite aitriųjų paprikų tyrę FELIX, česnakų tyrę FELIX, aliejų, druską, pipirus. Šia mase įtrinkite mėsą, užpilkite mineraliniu vandeniu, įpilkite aliejaus ir įdėkite sumaigytą rozmarino šakelę. Palikite šaltoje vietoje 2–3 val.

2. Išėmę iš marinato apkepkite mėsą po 1–2 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o po to šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 10 min.

3. Patiekite su keptomis mažomis bulvytėmis ir Kepsnių padažu FELIX.



IŠBANDYKITE: