top of page

Ėrienos kepsnys su česnaku ir rozmarinu


Ėrienos kepsnys su česnaku ir rozmarinu, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 10 min.

Orkaitės t-ra 190 °C

Zzz 2-3 val.


Reikia:

  • 8 gabaliukų ėrienos nugarinės su šonkauliais

  • 1 šaukštelis aitriųjų paprikų tyrės FELIX

  • 1 šaukštelis česnakų tyrės FELIX

  • 0,5 l gazuoto mineralinio vandens

  • 1 šakelė rozmarino

  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

1. Sumaišykite aitriųjų paprikų tyrę FELIX, česnakų tyrę FELIX, aliejų, druską, pipirus. Šia mase įtrinkite mėsą, užpilkite mineraliniu vandeniu, įpilkite aliejaus ir įdėkite sumaigytą rozmarino šakelę. Palikite šaltoje vietoje 2–3 val.

2. Išėmę iš marinato apkepkite mėsą po 1–2 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o po to šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 10 min.

3. Patiekite su keptomis mažomis bulvytėmis ir Kepsnių padažu FELIX.

Naujausi įrašai

bottom of page