#1554

Enčilados su vištiena, čoriso ir lęšiais


40 min.
4 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

200 g vištienos filė
2 šviežių čoriso dešrelių
1 nedidelio svogūno
2 pomidorų
5-6 didelių juodųjų alyvuogių
SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais pagal skonį
150 ml virtų lęšių
2 šaukštų SANTA MARIA prieskonių „Chicken Taco“
4 šaukštų SANTA MARIA padažo „Tacos“
4 SANTA MARIJA tortilijų
100 g ementalio sūrio
100 g šviežio ožkų sūrio
Nedidelio ryšelio kalendrų
Mėtų pagal skonį
Alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite vištieną ir dešreles vienodo dydžio gabaliukais. Gana smulkiai supjaustykite svogūną, pomidorus, taip pat supjaustykite alyvuoges ir SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais.
  2. Mėsą sudėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepkite. Suberkite svogūnus, dar kepkite 4-5 min, o po to sudėkite pomidorus, alyvuoges ir pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais, suberkite SANTA MARIA prieskonius „Chicken Taco“, išmaišykite. Kepkite apie 10 min. Pabaigoje įmaišykite lęšius.
  3. Įdarą susukite į SANTA MARIA tortilijas, sudėkite rulonėlius į formą, gausiai aptepkite viską SANTA MARIA padažu „Tacos“ bei užtarkuokite ementalio. Šaukite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys.
  4. Iškepusias enčiladas užbarstykite trupintu ožkų sūriu, kalendrų lapeliais bei mėtomis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found