#1443

Dviguba šakšuka


15 min. gaminimas, 15 min. kepimas
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 raudonojo svogūno
Aliejaus kepti
5-6 šaukštų pomidorų ir paprikų troškinio
DANSUKKER auksaspalvio sirupo pagal poreikį
5-6 kiaušinių
4-5 šaukštelių graikiško jogurto
1 avokado
3-4 SPILVA marinuotų agurkų
2-3 džiovintų baravykų
Žiupsnelio malto kumino
Kalendrų lapelių patiekti

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais, pakepinkite keptuvėje kol suminkštės. Sudėkite troškinį ir kelias minutes pakepkite kartu. Jei reikia, subalansuokite skonį DANSUKKER auksaspalviu sirupu.
  2. Perkelkite viską į kepimo formą, tolygiai paskirtsykite, padarykite 5-6 duobutes ir įmuškite kiaušinius. Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 10 min.
  3. Supjaustykite avokadą, SPILVA marinuotus agurkus.
  4. Kai kiaušiniai apkeps, bet liks dar skystas trynys, išimkite, uždėkite jogurtą.
  5. Supjaustykite avokadą, SPILVA marinuotus agurkus ir patarkuokite džiovintus baravykus.
  6. Vienoje pusėje pabarstykite džiovintų grybų ir uždėkite pjaustytus agurkus, kitoje – pabarstykite maltu kuminu ir uždėkite avokado. Puoškite kalendrų lapeliais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found