#061

Duoniukai su plakta kiaušiniene


20 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

3 kiaušinių
6 riekelių prancūziško batono MANTINGA
30 g kietojo sūrio
4 svogūno laiškų
1 skiltelės česnako
4 vytintų pomidorų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. MANTINGA prancūzišką batoną supjaustykite 3 cm storio riekelėmis. Įspauskite riekelių vidurį iki dugno, bet ne kiaurai.

2. Smulkiai sukapokite pomidorus, svogūno laiškus ir česnaką.

3. Kiaušinius gerai išplakite su druska ir pipirais.

4. MANTINGA prancūziško batono riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Į riekelių vidurį dėkite pomidorų įdaro ir užpilkite kiaušinių plakiniu.

5. Dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 2–15 min.

6. Ant iškeptų MANTINGA prancūziško batono riekelių užberkite smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.



IŠBANDYKITE: