#628

Didkepsnis terijakis su šparaginėmis pupelėmis


Gaminimas 10 min. Kepimas 10 min.
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsniai BLACK ANGUS
2 šaukštai baltojo sauso vyno
2 šaukštai sojų padažo
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis susmulkintos imbiero šaknies
2 šaukštai sezamų aliejaus
2 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo
300 g šparaginių pupelių
1 šaukštelis skrudintų sezamų sėklų
2 šaukštų sojų padažo
1 šaukšto balzaminio acto
Aliejaus kepti
1 šaukštelis skrudintų sezamų sėklų
300 g šparaginių pupelių
2 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo
2 šaukštai sezamų aliejaus
1 šaukštelis susmulkintos imbiero šaknies
1 šaukštelis medaus
2 šaukštai sojų padažo
2 šaukštai baltojo sauso vyno
2 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsniai BLACK ANGUS
2 šaukštų sojų padažo
1 šaukšto balzaminio acto
Aliejaus kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

Lengvas azijietiškas dvelksmas. Paįvairinkite patiekalą kininiais kopūstais.

1. Sumaišykite vyną, sojų padažą marinatui, medų, imbierą, sezamų aliejų ir saldųjį aitrios paprikos padažą. Gautu mišiniu užpilkite mėsą ir palikite šaltoje vietoje 12 val.

2. Kepkite didkepsnį iš kiekvienos pusės po 2–3 min. arba stipriai įkaitintoje keptuvėje, arba ant grotelių.

3. Tikrinkite iškepimo laipsnį arba termometru, arba sujungtų pirštų būdu*. Sūdykite baigdami kepti. Atidėkite 5–8 min.

4. Pupeles apvirkite, įkaitinkite aliejų keptuvėje, trumpai apkepkite pupeles, užpilkite sojų padažo ir balzaminio acto, užvirkite ir trumpai pavirkite, kad nugaruotų skystis. Patiekite pabarstę skrudintomis sezamų sėklomis.



IŠBANDYKITE: