#

Didkepsnis su kalėdiniu padažu


20 min
1 asmeniui
Lengvas

Ingredientai:

1 arba kelių sausai brandintos jautienos didkepsnių
Kelių rozmarino šakelių
1 mango
Kelių šaukštų „teriyaki” padažo
150 g marinuotų paprikų
Šlakelio aliejaus
Druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Didkepsnį dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir šakele rozmarino. Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių. Jei mėgstate labiau iškepusią mėsą, baikite kepti orkaitėje.
  2. Kitoje keptuvėje su aliejumi apkepkite stambiai pjaustytą mangą, paprikas ir rozmarino šakelę, pipirus. Sutrinkite ingredientus maisto smulkintuvu.
  3. Pakaitinkite dar kelias minutes supylę „teriyaki” padažą.
  4. Patiekite su didkepsniu ir mėgstamu garnyru.


IŠBANDYKITE: