#615

Didkepsnis galingiausiam kompanijos vyrui


Gaminimas 10 min. Kepimas 20 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

2 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsniai BLACK ANGUS
2 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 paprika
½ cukinijos
1 baklažanas
Ryšelis baziliko
Aliejaus
Citrinos sulčių
Citrinos sulčių
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 paprika
½ cukinijos
1 baklažanas
Ryšelis baziliko
Aliejaus
2 šaukštai balzaminio acto
2 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsniai BLACK ANGUS

PARUOšIMO BŪDAS:

Labai klasikinis, labai tinkamas. Visuomet tinka su keptomis daržovėmis. Jas galite pasirinkti tokias, kokios patinka būtent jums.

1.     Sumaišykite actą, aliejų ir pipirus ir šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Palikite marinuotis maždaug valandai.

2.     Kepkite didkepsnį iš kiekvienos pusės po 2–3 min. arba stipriai įkaitintoje keptuvėje, arba ant grotelių.

3.     Tikrinkite iškepimo laipsnį arba termometru, arba sujungtų pirštų būdu. Sūdykite baigdami kepti. Iškepusius didkepsnius atidėkite 5–8 min.

4.     Cukiniją ir baklažaną supjaustykite stambiais gabaliukais, pakepkite ant grilinės keptuvės arba ant grotelių, kol suminkštės. Papriką kepkite visą, iškepusią nulupkite, supjaustykite.

5.     Baziliką susmulkinkite ir sumaišykite su aliejumi ir citrinos sultimis. Gautu mišiniu apšlakstykite daržoves. Didkepsnį patiekite su daržovėmis.



IŠBANDYKITE: