#1339

Didkepsnio sumuštinis („Steak sandwich“)


1 val. 15 min.


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su termometru. Termometrą įsmeikite į patiekalą ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta. Kai patiekalas bus iškepęs, orkaitė išsijungs automatiškai.

Ingredientai:

1 KITCHEN ME Black Angus didkepsnis
Aliejaus kepti
Druskos
Pipirų
Garstyčių
Salotų lapų
Pamarinuotų agurkų
Airiškai sodos duonai:
2 puodeliai MALSENA speltos miltų
1 puodelio MALSENA viso grūdo avižinių miltų
1 šaukštelio sodos 1 šaukštelio kepimo miltelių
50 g šalto sviesto
1 ½ puodelio natūralaus jogurto arba rūgpienio
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus
„Panevėžio Plius“ Miltų pabarstyti

PARUOšIMO BŪDAS:

1.Duonai suberkite visus birius ingredientus į trintuvo indą, sudėkite šalto sviesto gabaliukus ir sutrinkite.
2. Išimkite tešlą į dubenį, supilkite jogurtą, išminkykite tešlą. Padarykite rutulį, pabarstykite miltais iš viršaus, įpjaukite viršų kryžmai. Šaukite į įkaitintą iki 195 °C orkaitę. Kepkite 50 min.
3. Iškepkite didkepsnį iki norimo laipsnio. Palikite pailsėti, po to plonai supjaustykite.
4. Supjaustykite duoną,  patepkite garstyčiomis, uždėkite salotų lapų, didkepsnio riekelių, agurko riekelių.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found