#1338

Didkepsnio salotos su vyšninių pomidorų pagardu


20 min.
Lengvas

Ingredientai:

1 KITCHEN ME didkepsnis
Aliejaus kepti
Druskos
Pipirų
200 g vyšninių pomidorų
Šalotinių svogūnų
Provanso žolelių Druskos Citrinos DANSUKKER auksaspalvio sirupo
2 šaukštų kaparėlių
100 g salotų lapų
Druskos
Citrinos
DANSUKKER auksaspalvio sirupo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Iškepkite didkepsnį iki norimo laipsnio, palikite pailsėti.
  2. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau, šalotinius svogūnus kubeliais. Suberkite svogūnus į keptuvę, pasūdykite, trumpai apkepkite stiprioje kaitroje, įberkite Provanso žolelių.
  3. Suberkite pomidorus, pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu, trumpai apkepkite. Sumaišykite su kaparėliais.
  4. Ant salotų lapų išdėliokite didkepsnio riekeles, ant viršaus – pomidorų pagardą.

 

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found