top of page

Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu


Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu, vmrg receptas
Vytautės Ribokaitės nuotr.

4-5 asm.

Gaminimas 5 min.

Kepimas 20 min.


Reikia:

  • 500 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 400 g šaldytų morkyčių

  • 400 g šaldytų brokolių

  • 200 g šaldytų šparaginių pupelių

  • 2 raudonųjų svogūnų

  • 150 ml terijakio padažo

  • 50 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • 1–2 šaukštų sezamo sėklų

1. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėkite dešreles, daržoves, supjaustytus į 6–8 dalis svogūnus, gausiai apšlakstykite terijakio padažu ir pagardinkite druska. Užberkite sezamo sėklų.

2. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.

3. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų.

Naujausi įrašai

bottom of page