#1254

Dešrelės, apkeptos sluoksniuotoje tešloje


35 min.
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

½ paprikos
½ raudonojo svogūno
200 g grūdinės sluoksniuotos tešlos
2 kupinų šaukštų tepamojo ožkų pieno sūrio
250 g KITCHEN ME šviežios triušienos dešrelių
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 kiaušinio (patepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
  2. Supjaustykite papriką ir svogūną šiaudeliais.
  3. Grūdinės tešlos lakštus patepkite ožkų pieno sūriu, išilgai sudėkite KITCHEN ME šviežios triušienos dešreles, paprikos ir svogūnų juosteles. Pabarstykite Provanso žolelėmis. Viską atsargiai suvyniokite, dėkite siūle į apačią. Patepkite kiaušinio plakiniu.
  4. Labai aštriu peiliu gautus vyniotinius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Dėkite juos į skardą siūle į apačią.
  5. Kepkite apie pusvalandį, kol vyniotiniai gražiai iškils ir paruduos.

Daugiau skanių receptų rasite naujausiame „Verdu ir kepu“ numeryje



IŠBANDYKITE: