#547

Dešrainis su žuvimi


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

Padažui paruošti:
½ stiklinės majonezo
1 avokado
½ šviežiai spaustų citrinos sulčių
žiupsnelio maltos aitriosios paprikos
druskos
 
500 g tilapijų filė (tinka ir kitos mėgstamos žuvys)
šlakelio aliejaus
šviežiai grūstų juodųjų pipirų
druskos
4 dešrainių bandelių
šviežių salotų lapų
1 šaukšto kaparėlių
1 šaukšto šviežių kapotų krapų
1 avokado
½ šviežiai spaustų citrinos sulčių
žiupsnelio maltos aitriosios paprikos
druskos
 
500 g tilapijų filė (tinka ir kitos mėgstamos žuvys)
šlakelio aliejaus
šviežiai grūstų juodųjų pipirų
druskos
4 dešrainių bandelių
šviežių salotų lapų
1 šaukšto kaparėlių
1 šaukšto šviežių kapotų krapų
½ stiklinės majonezo
Padažui paruošti:

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Padažo sudedamąsias dalis sutrinkite maistu trintuvu iki vientisos konsistencijos.

2. Tilapijų filė supjaustykite mažais gabaliukais ir iškepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

3. Į bandeles sudėkite salotų lapus, keptas žuvis, užpilkite padažu, apibarstykite kaparėliais ir krapais.



IŠBANDYKITE: