#548

Dešrainis su rūkytu sūriu ir morkomis


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

Padažui paruošti:
½ stiklinės pomidorų padažo
2 šaukštų šviežių kapotų bazilikų
1 šaukšto šviežių kapotų čiobrelių
1 šaukšto šviežių kapotų petražolių
1 šaukšto šviežių kapotų raudonėlių
 
3 morkų
80 g džiovintų slyvų
alyvuogių aliejaus
šlakelio baltojo vyno acto
žiupsnelio cukraus
žiupsnelio malto česnako
šviežiai grūstų juodųjų pipirų
druskos
 
4 dešrelių
4 dešrainių bandelių
100 g rūkyto tarkuoto sūrio

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.

2. Morkas nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Slyvas smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su morkomis. Pagardinkite aliejumi, actu ir prieskoniais.

3. Dešreles iškepkite keptuvėje arba ant grotelių.

4. Į bandeles sudėkite morkų salotas, dešreles, gausiai apibarstykite sūriu ir užpilkite padažu.



IŠBANDYKITE: