#540

Daržovių „tacos“


10 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 nedidelio raudonojo kopūsto
1 stiklinės virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių
1 nedidelės cukinijos
1 nedidelio baltojo ridiko
2 morkų
kelių agurkų
1 stiklinės šaldytų atitirpintų žaliųjų žirnelių
1 stiklinės aštraus pomidorų padažo
1 stiklinės šaldytų atitirpintų žaliųjų žirnelių
kelių agurkų
2 morkų
1 nedidelio baltojo ridiko
1 nedidelės cukinijos
1 stiklinės virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių
1 nedidelio raudonojo kopūsto
1 stiklinės aštraus pomidorų padažo

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Atsargiai nupjaukite kopūsto lapus ir kelias minutes apvirkite juos verdančiame vandenyje.

2. Perliekite lediniu vandeniu ir nusausinkite.

3. Cukiniją, ridiką, morkas ir agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais.

4. Visas daržoves sumaišykite, išdėliokite ant kopūsto lapų ir užpilkite pomidorų padažu.



IŠBANDYKITE: