#539

Daržovių lazdelės ir keptas tofu sūris


10 minučių
3-4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 salierų šaknies
3 morkų
2 vidutinio dydžio pastarnokų
400 g tofu (sojų varškės) sūrio
2 šaukštų miltų
1 kiaušinio
kelių šaukštų „Panko“ džiūvėsėlių (tinka ir paprasti)
1 l aliejaus kepti
 
Padažui paruošti:
1 stiklinės graikiško jogurto
2 šaukštų grūdėtų garstyčių
1 šaukšto citrinų sulčių
žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Daržoves supjaustykite šiaudeliais ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Nusausinkite.

2. Tofu sūrį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Nusausinkite.

3. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir ragaukite su daržovių lazdelėmis ir keptu sūriu.



IŠBANDYKITE: