#572

Daržovių ir grybų sklindžiai


Gaminimas 10 min. Kepimas 15 min.
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 nedidelė cukinija
1 vid. dydžio morka
200 g pievagrybių
1 skiltelė česnako
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
3–4 šakelės šviežių čiobrelių
Druskos
Aliejaus blyneliams kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Cukiniją ir morką nulupkite, sutarkuokite vidutinio smulkumo trintuve ir palaikykite kelias minutes sietelyje, kad nuvarvėtų skystis. Sutarkuokite pievagrybius ir česnaką.

2. Sumaišykite cukiniją, morką, pievagrybius ir česnaką su kiaušiniu, įberkite 2 šaukštus miltų, pagardinkite druska. Jei viską gerai išmaišius tešla skystoka, dar įberkite šaukštą miltų.

3. Iškepkite nedidelius blynelius įkaitintame aliejuje.

4. Iškepusius blynelius išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Patiekite su grietine.



IŠBANDYKITE: