#1321

Daržovėmis ir mocarela įdaryti kalmarai


60 min.
4 asm.
Sudetingas

Ingredientai:

2 didelių morkų
1 didelio svogūno
1 raudonosios paprikos
200 g žaliųjų žirnelių
100 g konservuotų kukurūzų
Druskos, pipirų
200 g mocarelos
4 kalmarų
400 g vištienos sultinio
1 cinamono lazdelės
40 g pomidorų pastos
1 apelsino
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Morkas, svogūną ir papriką supjaustykite kubeliais. Apkepkite keptuvėje ir sudėkite žirnelius bei kukurūzus. Pabarstykite druska ir pipirais. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su plėšytu mocarelos sūriu.
  2. Kalmarus išplaukite ir į vidų sudėkite įdarą. Prikaistuvyje užvirkite vištienos sultinį, cinamono lazdelę, pomidorų pastą ir įspauskite apelsino sultis. Pagardinkite prieskoniais. Kalmarus perdėkite į kepimo skardą ir užpilkite padažu.
  3. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found