#1693

Daniškas rudasis padažas


20 min.
500 ml
Lengvas


Rekomenduojame:

BEKO kaitlentė

Beko HII64201F2HT kaitlentė:

  • Stop & Go
  • Funkcija Booster
  • 2x INDY FLEX zonos

Ingredientai:

2 šaukštų sviesto
2 šaukštų miltų
600 ml jautienos sultinio
2 šaukštų baltojo vyno acto
Druskos ir pipirų
3 šaukštų „cherry“

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.
  2. Lėtai nuolatos maišydami įpilkite pusę jautienos sultinio ir actą.
  3. Lėtai virkite nuolatos maišydami, kol padažas sutirštės. Pasūdykite, įberkite pipirų.
  4. „Cherry“ supilkite pabaigoje, išmaišykite ir nukaiskite. Leiskite pastovėti kelias minutes ir patiekite.

Daugiau receptų tobuloms vakarienėms, pietums ir pusryčiams ieškokite naujausiame žurnale  „Verdu ir kepu”

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found