#1435

Daigintų grikių salotos su mangų ir imbierų padažu


15 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

120 g pievagrybių
25 ml ryžių acto
Druskos
Šlakelio alyvuogių aliejaus
½ raudonojo svogūno
6-8 džiovintų pomidorų puselių
150 g daigintų grikių
150 g špinatų
1 granato sėklų
Padažui:
½ mango
2-3 šaukštų marinuoto imbiero
50 ml alyvuogių aliejaus
25 ml ryžių acto
Druskos
Padažui II:
½ mango
2-3 šaukštų marinuoto imbiero
50 ml OBELIŲ majonezo 72%
25 ml ryžių acto
25 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis, pasūdykite, pašlakstykite ryžių actu ir alyvuogių aliejumi. Taip pat plonomis riekelėmis supjaustykite raudonąjį svogūną, suberkite prie grybų. Viską kartu sumaišykite.
  2. Džiovintus pomidorus supjaustykite gana stambiai, susmulkinkite česnaką, viską sumaišykite su grybais, špinatais, daigintais grikiais. Suberkite granato sėklas.
  3. Salotas užtaisykite su pasirinktu padažu.
  4. I padažui susmulkinkite mangus ir imbierus. Sumaišykite su aliejumi, ryžių actu ir druska. Jei reikia, subalansuokite skonį DANSUKKER auksaspalviu sirupu.
  5. II padažui susmulkinkite mangus ir imbierus. Sumaišykite su OBELIŲ majonezu 72%, paragaukite, jei reikia, pridėkite ryžių actą, druskos, DANSUKKER auksaspalvį sirupą.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found