#1257

Cukinijų apkepas su triušiena


1 val. 10 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsos
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio citrinpipirių
2 vid. dydžio cukinijų
Aliejaus (formai patepti)
50 g tarkuoto kietojo sūrio
100 ml grietinėlės
1 šaukšto žaliojo pesto

PARUOšIMO BŪDAS:

1. LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsą išmuškite plonais lakštais, pasūdykite, pabarstykite citrinpipiriais ir trumpam atidėkite, kol pasiruošite kitus produktus.

2. Cukiniją supjaustykite plonomis riekelėmis.

3. Kepimo formą patepkite aliejumi, į ją sluoksniuokite cukinijas, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, dėkite paruoštą mėsą, vėl cukinijas, sūrį, mėsą. Paskutinis sluoksnis turi būti cukinijų.

4. Grietinėlę sumaišykite su pestu ir užpilkite apkepą.

5. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. Orkaitės t-ra 180 °C



IŠBANDYKITE: