Reikia:
1 šaukšto nesaldintos kakavos
50 g DANSUKKER cukraus su cinamonu
130 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“
3 kiaušinių
30 g brendžio
200 g grietinės (18 %)
3 prinokusių bananų
2 šaukštelių kepimo miltelių
250 g miltų
1. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Bananus sumaigykite šakute ir sumaišykite su grietine ir brendžiu. Atidėkite.
2. Kiaušinius išplakite su DANSUKKER cukranendrių cukrumi „Demerara“ ir DANSUKKER cukrumi su cinamonu iki tiršto kremo. Suberkite pusę miltų mišinio, atsargiai išmaišykite. Sudėkite bananų-grietinės masę bei likusius miltus ir permaišykite. Sukrėskite tešlą į 2 l talpos tuščiavidurę kepimo formą ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
3. Išimkite iš orkaitės, aušinkite 10 min. formoje, po to išimkite iš formos ir aušinkite ant grotelių.