#1143

Cinamone ir meduje marinuotas kalėdinis kalakutas


2 val. 20 minučių
8-10 asmenų
Vidutinis


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru. Mėsos termometrą įsmeikite į kepsnio vidurį ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta.

Ingredientai:

1 kalakuto
½ sviestinio moliūgo
1 pastarnoko
4 morkų
½ saliero gumbo
300 g svogūnėlių
3 česnako galvų
100 g auksaspalvio cukraus sirupo
30 g garstyčių sėklų
100 ml obuolių sidro
50 g alyvuogių aliejaus
2 v. š. dūmo skonio koncentrato
1 cinamono lazdelės
Žiupsnelio kardamono
Žiupsnelio gvazdikėlių
Kelių rozmarino ir čiobrelio šakelių
Kelių lauro lapų
Druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: