#433

Čija sėklų ir rabarbarų desertas


35 minutės
2 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

200 g rabarbarų
1 šaukšto rudojo cukraus
8–10 šaukštų čija (ispaninio šalavijo) sėklų
1 1⁄2 stiklinės kokosų pieno
1 šaukšto cukraus sirupo
žiupsnelio vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
saujos braškių
1 1⁄2 stiklinės kokosų pieno
8–10 šaukštų čija (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukšto cukraus sirupo
žiupsnelio vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
saujos braškių
1 šaukšto rudojo cukraus
200 g rabarbarų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

2. Apibarstykite ruduoju cukrumi ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

3. Čija sėklas užpilkite kokosų pienu ir įmaišykite cukraus sirupą, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Leiskite išbrinkti (apie 30 min).

4. Iškepusius rabarbarus sumaišykite su išbrinkusiomis čija sėklomis ir patiekite nedidelėse stiklinaitėse. Papuoškite braškėmis.



IŠBANDYKITE: