top of page

Čija sėklų ir rabarbarų desertas

  • 2019-09-03
  • 1 min. skaitymo

Reikia:

  • 200 g rabarbarų

  • 1 šaukšto rudojo cukraus

  • 8–10 šaukštų čija (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 1 1⁄2 stiklinės kokosų pieno

  • 1 šaukšto cukraus sirupo

  • žiupsnelio vanilinio cukraus

  • žiupsnelio druskos

  • saujos braškių


1. Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

2. Apibarstykite ruduoju cukrumi ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

3. Čija sėklas užpilkite kokosų pienu ir įmaišykite cukraus sirupą, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Leiskite išbrinkti (apie 30 min).

4. Iškepusius rabarbarus sumaišykite su išbrinkusiomis čija sėklomis ir patiekite nedidelėse stiklinaitėse. Papuoškite braškėmis.

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page