#1324

Čiabata su kalmarais ir vytintu kumpiu


20 min.
4-6 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 kepalo itališkos duonos čiabatos
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
3 skiltelių česnako
200 g kalmarų
1 rozmarino šakelės
100 g saulėje džiovintų pomidorų užtepėlės
50 g gražgarsčių
100 g Parmos kumpio
60 g marinuotų juodųjų alyvuogių
4 ridikėlių
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir kapota česnako skiltele.
  2. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite griežinėliais pjaustytą kalmarą, rozmariną ir traiškytas česnako skilteles. Kepkite apie 3 min. Pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Ant duonos riekelių tepkite džiovintų pomidorų užtepėlę, tada dėkite gražgarstes, Parmos kumpį, keptus kalmarus, alyvuoges ir griežinėliais pjaustytus ridikėlius.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found