#996

„Chia“ pudingas su mangais ir šokoladu


10 minučių (Zzz 60 min.)
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 ml augalinio pieno
2 šaukštų agavų sirupo
4 šaukštų „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų
2 šaukštelių agaro
1 mango
50 g šokolado

PARUOšIMO BŪDAS:

• Įkaitinkite augalinį pieną, suberkite „chia“ sėklas, supilkite agavų sirupą ir kaitinkite, kol užvirs. Tuomet palaipsniui suberkite agarą, intensyviai maišykite. Pavirkite 2–3 min., po to supilkite į silikonines formeles. Stingdykite šaldytuve 1–2 val.

• Prieš patiekdami nulupkite mangą, pusę mango sutrinkite iki tyrės. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su mango tyre.

• Pudingą patiekite su mango gabaliukais ir šokoladiniu padažu.



IŠBANDYKITE: