#1142

Cezario salotų laiveliai su traškia vištiena ir šonine


20 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g mini romaninių salotų
100 g raudonojo svogūno
20 g ančiuvių
200 g vištienos filė
50 g kietojo sūrio
100 g šoninės
200 g vyšninių pomidoriukų
100 g Cezario padažo
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Romanines salotas perpjaukite pusiau ir išimkite kotą bei kelis vidinius lapus.
  2. Vištieną bei šoninę susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gerai paskrus, pagardinkite druska ir pipirais, baigiant kepti sudėkite ančiuvius.
  3. Pomidorus supjaustykite į keturias dalis, o svogūną – smulkiais šiaudeliais.
  4. Lėkštėje serviruokite salotas, į vidų dėkite sumaišytą Cezario padažą su svogūnais, pomidorais ir keptu vištienos bei šonines mišiniu. Užtarkuokite kietojo sūrio.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: