#

Česnakinė migdolų sriuba


20 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

50 g sviesto
3–4 skiltelių česnako
1 saliero stiebo
1 l daržovių arba vištienos sultinio
100 g migdolų
žiupsnelio malto muskato
kelių riekelių skrudintos arba padžiūvusios duonos
300 ml grietinėlės
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

 

  1. Puode su sviestu apkepkite traiškytas česnako skilteles ir pjaustytą salierą.
  2. Migdolus sutrinkite maisto smulkintuvu ir suberkite į puodą.
  3. Maišydami pakepkite kelias minutes, tuomet suberkite muskatą, sudėkite duoną, supilkite sultinį ir užvirkite.
  4. Supilkite grietinėlę, paskaninkite druska ir juodaisiais pipirais.


IŠBANDYKITE: