#1164

Burokėlių sriuba su triušiena


1 val. 30 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

500 g KITCHEN ME karštai rūkyto triušio kaulų
1 svogūno
1 morkos
Nedidelio gabaliuko saliero
2 vid. dydžio keptų burokėlių
5–6 džiovintų slyvų
100 g žaliųjų arba juodųjų lęšių
1 šaukšto Provanso žolelių
2 šaukštų aliejaus
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. KITCHEN ME karštai rūkyto triušio kaulus užpilkite vandeniu ir virkite apie 30 min.

2. Smulkiai supjaustykite prieskonines daržoves ir pakepinkite jas aliejuje. Sukrėskite jas į verdantį sultinį. Taip pat sudėkite lęšius, džiovintas slyvas ir virkite, kol išvirs lęšiai.

3. Sudėkite Provanso žoleles, šviežiai grūstų juodųjų pipirų. Jei reikia paskaninkite druska. Leiskite pavirti 3–4 min.

4. Burokėlius supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į sriubą ir virkite dar 5–7 min.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: