top of page

Burokėlių sriuba su ravioliais



Reikia:

  • 1 svogūno

  • 2 morkų

  • kelių skiltelių česnako

  • 400 g marinuotų burokėlių

  • 2 apelsinų

  • 200 g raviolių arba mažų koldūnų

  • alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio cinamono

  • 1 l daržovių sultinio

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, sutarkuokite morkas.

  2. Daržoves apkepkite su alyvuogių aliejumi, kol gražiai apskrus.

  3. Sudėkite pjaustytus apelsinus ir burokėlius.

  4. Įberkite druskos, pipirų ir cinamono.

  5. Supilkite sultinį ir virkite apie 7 min.

  6. Sudėkite raviolius ir virkite dar apie 3 min.

Naujausi įrašai

bottom of page