#1711

Burokėlių mišrainė tiesiai iš orkaitės


30 min.
2
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

1 burokėlio
1 morkos
1 batato
1 apelsino
1 mėlynojo svogūno
Kelių alyvuogių
Ožkų sūrio
Prieskoninių žolelių
Padažui:
1 šaukšto medaus
1 šaukšto garstyčių
Žiupsnelio malto kumino
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų (pagal poreikį)
Šlakelio citrinos sulčių
Šlakelio alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

 

  1. Kubeliais supjaustykite burokėlį, batatą ir morką. Šaukite į iki 99 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  2. Išfiletuokite apelsiną, kad jis liktų be odelės ir sėklyčių.
  3. Padažui sumaišykite visus ingredientus.
  4. Pravėsusias iš orkaitės ištrauktas daržoves sumaišykite dubenyje, pridėkite apelsino, smulkiai pjaustyto svogūno, pagardinkite alyvuogėmis bei ožkos sūriu ir prieskoninėmis žolelėmis.
  5. Mišrainę apšlakstykite paruoštu padažu.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found