12 vnt.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 35 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
150 g tarkuoto šviežio burokėlio
80 ml aliejaus
50 ml agavų sirupo
1 prinokusio banano
1 šaukštelio kepimo miltelių
120 g grikių miltų
50 g tamsios kakavos
1 apelsino
1. Nutarkuokite apelsino žievelę ir atidėkite 1 jos šaukštą. Apelsiną suskirstykite skiltelėmis, jas supjaustykite pusiau.
2. Sumaigykite bananą šakute. Sumaišykite kartu burokėlį, aliejų, bananą, agavų sirupą, apelsinų žievelę.
3. Miltus sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais. Skystą dalį ir sausą dalį sumaišykite kartu.
4. Tešlą sudėkite į maišelį ir spauskite po nedidelį kiekį į formelę. Įdėkite į kiekvieną formelę gabaliuką apelsino ir ant viršaus užspauskite tešlos. Kepkite apie 35 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.