#1589

Burokėlių ir ananasų šerbetas


20 min. (Zzz 6 val.)
5-6 asm.
Lengvas

Ingredientai:

200 g burokėlių
250 ml vandens
50 ml citrinų sulčių
1 sveiko gvazdikėlio
50 g medaus
30 ml džino
1 šaukšto citrinos žievelės geltonojo sluoksnio
Žiupsnelio maltų gvazdikėlių
200 g nuvalyto ir supjaustyto ananaso

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustykite kubeliais, užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis, įdėkite gvazdikėlį ir virkite 10 min.
  2. Ataušinkite ir sumaišykite su likusiais produktais. Susmulkinkite smulkintuvu, jei masė per tiršta – galite įpilti nuoviro, kuriame virė burokėliai.
  3. Gautą masę supilkite į metalinį indą ir maždaug 4 val. dėkite į šaldiklį.
  4. Kas valandą išimkite iš šaldiklio ir permaišykite masę šakute.

Daugiau skanių receptų rasite naujausiame Verdu ir kepu” numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found