#471

Burokėlių humusas


10 minučių
6–8 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

2 vidutinio dydžio virti burokėliai
240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)
skiltelė česnako
½ šaukštelio maltos kalendros
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
½ citrinos sultys
druskos
skiltelė česnako
½ šaukštelio maltos kalendros
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
½ citrinos sultys
druskos
240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)
2 vidutinio dydžio virti burokėliai

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Prieskonius šiek tiek pašildykite sausoje keptuvėje.

2. Visus produktus sudėkite į trintuvo indą ir kruopščiai sutrinkite. Jei reikia, galite įpilti virinto vandens.



IŠBANDYKITE: