#1826

Burokėlių džemas


1 val. 30 min.
5-6 asm.
Lengvas

Ingredientai:

300 g burokėlių
100 ml raudonojo vyno
1 citrinos
1 žvaigždanyžio
100 g cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius iškepkite orkaitėje – kruopščiai nuplaukite, suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite apie 1 val. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Išimkite, nuvalykite, sutarkuokite.
  2. Į puodą sudėkite burokėlius, supilkite vyną, po to įspauskite citrinų sultis, sudėkite žvaigždanyžį ir cukrų. Virkite dar apie 30 min. – kol masė taps vientisa.

Daugiau receptų ieškokite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found