#056

Bulvių virtinukai su gražgarstėmis ir šaltai rūkyta lašiša


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

500 g bulvių virtinukų „Gnocchi“
200 g ZIGMO šaltai rūkytos lašišos filė
200 g grietinėlės
2 skiltelių česnako
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
2 šaukštų sviesto
žiupsnelio šviežių čiobrelių
saujos gražgarsčių
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Išvirkite virtinukus ir nukoškite.

2. Padažui: keptuvėje įkaitintame svieste su aliejumi apkepinkite smulkintą česnaką, supilkite grietinėlę, suberkite čiobrelius, pagardinkite pipirais, sudėkite smulkintą lašišą ir išmaišykite.

3. Paruoštą padažą užpilkite ant virtinukų. Papuoškite gražgarsčių lapeliais.



IŠBANDYKITE: