#1336

Bulvių riekelių vyniotinis


apie 1 val.
Vidutinis


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

3-4 vienodo vid. dydžio bulvių
Druskos
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
100 g tarkuoto puskiečio sūrio
1 šaukšto MALSENA v.g. kviečių miltų
125 g kreminio sūrelio
Ryšelio petražolių
Ryšelio krapų
TERRA CRETA alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Šiam patiekalui gaminti bulves rinkitės vienodo dydžio, lygias. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Išklokite kepimo popieriumi skardą, popierių pašlakstykite TERRA CRETA aliejumi.
  2. Bulves supjaustykite labai plonais griežinėliais (geriausia – specialia pjaustykle).
  3. Bulvių griežinėlius sudėkite ant skardos vienu sluoksniu tolygiai į stačiakampį. Pabarstykite druska, pipirais, MALSENA v.g. kviečių miltais. Užberkite dalį tarkuoto sūrio ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 15 min. Išimkite.
  4. Supjaustykite petražoles ir krapus, suberkite ant sūrio, sudėliokite ant viršaus kreminį sūrelį ir atsargiai suvyniokite padedami sau kepimo popieriumi. Viršų užberkite likusiu tarkuotu sūriu.
  5. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Ar bulvės iškepusios, patikrinkite įsmeigę medinį iešmelį.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found